Wie zijn we

Wie is Interieurmaatwerk Kim Vlerick?

Van een kast op maat tot een volledig interieur, dat is wat Kim Vlerick zijn klanten aanbiedt.
Een persoonlijke begeleiding en exclusiviteit gedurende het hele proces. Kim kiest er immers bewust voor om klein te blijven qua structuur maar groots qua resultaat. Zowel het vervaardigen als het plaatsen neemt hij zelf voor zijn rekening en als u nog geen ontwerp hebt verzorgd Kim dit graag voor U
Die betrokkenheid bij alle fases in een project is één van de redenen dat hij tien jaar geleden de stap zette naar een eigen zaak. Dat en passie en liefde voor het vak.

Onze missie?

Zowel professionelen als particulieren zijn hier welkom voor alle maatmeubelwensen en maatwerk voor interieur, renovatie en inrichting.

Je kan voor vele zaken bij Interieurmaatwerk Kim Vlerick terecht: maatkasten, keukens, tv- kasten, trapkasten, parket, gipskarton wanden en plafonds inclusief het uitplamuren en schuren ervan indien gewenst, binnendeuren, trappen, renovatie van parket, tafels op maat, gordijnen/ jaloezieën,…, staat er iets niet in de opsomming waar u naar op zoek bent, vraag het ons!

Interieurmaatwerk Kim Vlerick staat voor correcte afspraken. Iedere bestelling wordt op tijd en volgens afspraak geleverd tegen de vooropgestelde prijs met een onberispelijke afwerking. Kwaliteit voor een correcte prijs!

Het resultaat?

Klantentevredenheid dragen wij hoog in het vaandel, een werk is pas af wanneer u tevreden bent.

Met trots mogen wij u een greep uit onze talrijke referenties tonen.